Hublot sărbătorește 40 de ani printr-o colecție clasică

Pentru a marca aniversarea celor 40 de ani, Hublot lansează colecția Classic Fusion, o reinterpretare a modelului Classic Original, primul ceas produs de brandul elvețian .

Încă de când a fost fondat, Hublot a fost un pionier în lumea horologiei și nu se dezice nici în 2020. Brandul a spulberat noțiunea de lux a înaltei horologii prin crearea unui ceas de aur asociat cu o curea de cauciuc. Acesta a reprezentat un produs inovator si captivant pentru industria acelei epoci. Patru decenii mai târziu, Hublot își sărbătorește aniversarea cu o revenire la ceasul care a spart codurile convenționale și care a pus bazele propriei sale viziuni despre Haute Horlogerie.

Pentru a marca aniversarea a 40 de ani de la lansarea primului ceas al mărcii, Hublot aduce un omagiu modelului Classic Original, lansând Classic Fusion, o ediție specială de colecție. Situată în trecut și viitor, tradiție horologică și inovație tehnică, această ediție 2020 este disponibilă într-o versiune mecanică. Cele trei noi modele ale colecției Classic Fusion păstrează aceeași siluetă simplificată și flerul minimalist al primului model, dar oferă materiale și tehnologie actualizate.

Colecția Classic Fusion surprinde eleganța și rafinamentul atemporal al modelului Classic 1980 Original prin cele trei modele: din aur galben, titan sau ceramică neagră. Pentru modelul de aur vor fi disponibile 100 de exemplare, în timp ce pentru modelele din titan și din ceramică vor fi disponibile 200 fiecare.

Tehnologie actualizată


Fiecare ceas va fi echipat cu HUB 1112 a Hublot, o mișcare automată cu o frecvență de 4 Hz, care are o rezervă de putere de 42 de ore. Carcasele de 45 mm sunt încastrate cu șuruburi semnate și înconjoară un cadran negru lăcuit, cu limbi fațetate și cu un logo Hublot aplicat. Fundalul ceasului este prezentat ca un exemplu de ediție limitată, cu numărul specific gravat.

Sticla din safir va proteja cadranul dacă este scufundat la o adâncime de 100 de metri. Cureaua atemporală este fabricată dintr-un cauciuc negru confortabil, ușor de reglat, cu o clemă triplă de prindere, care se potrivește cu materialul dorit al carcasei si care oferi un confort sporit. Aceste detalii adaugă o notă contemporană primului ceas Hublot si oferă un frumos caracter atemporal.


Ricardo Guadalupe. CEO Hublot, a descris noua colecție ca fiind o „întruchipare a 40 de ani plini de progrese tehnologice și încălcări convenționale. Nu ne mulțumim cu simpla reeditare a modelului Classic Original, din 1980, noi l-am reinterpretat pentru a reflecta Hublot-ul de astăzi. Un model pentru bărbați cu mișcare mecanică, într-un format de 45 mm. O nouă versiune contemporană care sărbătorește abordarea inovatoare a Hublot din ultimii patruzeci de ani.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322