Hublot, poveste de brand (video)

Pasionat de sporturi acvatice şi navigaţie, Crocco a imaginat modelul cu o carcasă în formă de hublou. Pentru el, lansarea brandului a fost ca un joc de noroc. Dezvoltarea curelei a durat singură trei ani, dar rezultatul a meritat – Hublot a început să apară la mâna multor celebrităţi şi chiar figuri regale din întreaga lume.

La mijlocul anilor ’90, cauciucul devenise principala atracţie pentru întreaga industrie, iar ceasurile Hublot se aflau din nou în vârf. Jean Claude Biver a venit în companie în 2003 pentru ca un an mai târziu să fie numit director şi să devină co-acţionar. Jean-Claude Biver este unul dintre acei oameni care a lăsat o urmă clară în orologeria secolului al XXI-lea. Născut în Luxemburg în 1949, a ajuns în Elveţia la vârsta de 10 ani şi a urmat o facultate cu profil economic, pe care a terminat-o în 1975. În acelaşi an s-a implicat şi în orologerie, mai întâi cu Audemars Piguet şi mai apoi Omega.

Din 2003 la conducerea Hublot, Biver a relansat conceptul „Fusion”. Fuziunea dintre materiale precum aurul, ceramică, magneziu sau titan.

Urmăriţi filmul de mai jos pentru a afla povestea lui Big Bang, cel mai reprezentativ model Hublot în ultimii ani.

 

Cumpărarea Hublot de către grupul LVMH.

Sursele video Hublot TV şi WatchWearTV.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322