hublot aspen

Hublot mizează pe Aspen și tradiția sporturilor de iarnă

Noul Hublot încearcă obținerea unui răspuns pentru cei care adoră lumea sporturilor de iarnă, dar se bucură de precizia furnizată de dinamică prin noul Classic Fusion Aerofusion Aspen Snowmass Limited Edition.

The Hublot Classic Fusion Aerofusion Aspen Snowmass Limited Edition are un diametru de 45 de mm și o înălțime de 13,4 mm, caracteristici care din start ne spun că acest model a fost gândit pentru a putea fi ușor de admirat și, mai important, de consultat în orice situații specifice.

Legenda de peste ocean arată ca Divizia a 10-a a fost creditată cu deschiderea a nu mai puțin de 62 de resorturi de ski în vestul SUA, iar cea mai faimoasă dintre acestea a fost Aspen Snowmass. Aceasta din urmă a fost deschisă în 1947. Acum acest efort tradus într-un real succes este înglobat de Hublot într-un set de 25 de exemplare care relevă acel spirit aventurier încununat de curajul realizării unui țel.

Classic Fusion Aerofusion Aspen Snowmass Limited Edition este un exercițiu aproape clasic pentru Hublot. Avem „fuziunea” dintre ceramică și cauciuc (strat de piele de vițel albă, susținut cu cauciuc) și calibrul HUB1155 scheletizat și decorat al mărcii în interior. Acesta este Classic Fusion pe care îl cunoașteți deja, dar într-un colorit monocromatic, adaptat pentru pârtii. Și în timp ce toate acestea se reunesc pentru a forma o serie de 25 de ceasuri cu aspect frumos, acesta este modul în care Hublot reușește să-și întâlnească clienții acolo unde se află cel mai interesant.

Design-urile sunt polarizante, sigur, dar ca exercițiu de poziționare a ceasurilor și de a crea asocieri puternice, Hublot o face mai bine decât majoritatea. Și asta merită respect.

Hublot este cronometrul oficial al Aspen, un parteneriat care a fost lansat în 2019. La fel ca majoritatea industriilor, pandemia a afectat masiv călătoriile și turismul legate de schi, dar acum că teleschiurile funcționează din nou și orașul este plin de oameni din toate peste, Hublot onorează parteneriatul cu o serie limitată de 25 de ceasuri care aduce un omagiu celei de-a 75-a aniversări de la crearea Aspen Snowmass.

The Hublot Classic Fusion Aerofusion Aspen Snowmass Limited Edition are un preț recomandat de 17.900 de euro, iar fiecare ceas este numerotat individual.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322