Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph UEFA

Hublot joacă în UEFA Champions League

Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph UEFA

Pentru a celebra UEFA Champions League, Hublot, sponsor al competiției fotbalistice, a lansat cronograful Classic Fusion AeroFusion, într-o ediție limitată de numai 100 exemplare.

Ceasul realizat pentru suporterii cluburilor de fotbal, dar și pentru fanii Hublot, are o carcasă de 45 mm în diametru, realizată din ceramică. Mecanismul schelet include un calibru cronograf HUB1155, care îi oferă o putere de rezervă de 42 de ore. Nu lipsește nici logo-ul UEFA Champions League, care se află în sub-cadranul poziționat în dreptul orei 3. Brățara ceasului este realizată din cauciuc, în aceeași culoare cu carcasa – midnight blue.

Hublot este primul brand de ceasuri de lux care a intrat în fotbal. A început în 2006, când a devenit sponsor al naționalei Elveției, iar în 2008 a început parteneriatul cu UEFA, în calitate de cronemetru oficial la EURO 2008. De atunci, a cronemetrat toate campionatele europene și la fel va fi vara aceasta la EURO 2020, competiție organizată în 12 orașe europene, printre care și București.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.