Hublot și Usaine Bolt în cursa pentru viitorul copiilor

Usain Bolt nu este numai un atlet perfect, deținător al recordurilor la probele de 100 și 200 de metri, dar și un promotor activ al programelor destinate tinerilor din țara sa. Fundația care îi poartă numele urmărește dezvoltarea copiilor prin educație și programe culturale, dar și prin promovarea unui stil de viață sănătos. Astfel, colaborarea dintre cel mai rapid om de pe planetă și unul din numele de referință din industria orologerie a venit ca un pas natural, având în vedere acțiunile caritabile ale companiei fondate de Carlo Crocco.

Cursa desfășurată la Greystone Mansion și prezentată de Neil Everett a reunit la start pe Usain Bolt și 10 copii de la Fundația ”Star Education”. Hublot a donat câte 10.000 de dolari pentru fiecare participant care a terminat înaintea sportivului jamaican. Prin urmare, aceasta a fost prima și probabil ultima cursă în care Bolt a trecut ultimul linia de finish. Banii urmează să fie folosiți de către fundația atletului în cadrul proiectelor destinate sănătății și dezvoltării educației în Jamaica. De asemenea, Hublot și Usaine Bolt au anunțat susținerea și lansarea în 2012 a unor competiții de atletism destinate copiilor.

 

 

După cursă, participanții împreună cu fanii lui Usaine Bolt ori pasionații de ceasuri Hublot au participat la un eveniment la localul Mr. C`s organizat pentru a sărbători deschiderea noului magazin din Bervely Hills. Momentul serii a fost oferit de atletul jamaican care și-a demonstrat calitățile de DJ.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322