Hublot filantropic

Pentru licitația caritabilă Only Watch 2009, Hublot furnizează o piesă unicat, ce face parte din noua linie King Power. „Designul original a fost creat de fiul meu Pierre. Creat de un copil pentru ajutorul altor copii. El a combinat roșul și negrul, ceea ce într-o primă fază am considerat că nu putem folosi, dar am decis să facem acest exemplar unic derivate din acest design“, a spus Jean-Claude Biver, CEO Hublot.

 

 

Mecanismul automatic, dezvoltat împreună cu La Joux-Perret special pentru Hublot, este cronograf split-seconds foudroyante. Funcția fly back permite măsurarea timpului cu o precizie de o optime de secundă, iar cu ajutorul split second se poate cronometra un timp intermediar. Cadranul este foarte tehnic și complicat, având un fundal cu design special dezvoltat special pentru Only Watch, cu nuanțe ce fac trimitere la Monaco. Cele două contoare au indecși din Superluminova roșie, pentru a putea fi vizualizați și în întuneric. De asemenea, acele indicatoare sunt complexe ca realizare, deoarece au profil în relief.

 

 

Carcasa din ceramică neagră înglobează cele șase șuruburi tipice Hublot, în vreme ce coroana și butoanele sunt tot negre, dar din titan. În tradiția fuziunii materialelor, cureaua nu putea fi decât din cauciuc.

 

Gravarea pe spatele carcasei ar trebui să fie în mod normal negru pe negru la King Power, dar pentru acest exemplar special “Only Watch 09” s-a ales combinația de roșu pe negru, în ton cu cadranul.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322