Hublot este „Official Timekeeper”al Campionatului Mondial de Fotbal

 Cum evenimentul are loc cel puțin o dată la patru ani, Hublot a dezvăluit și un ceas special, dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Modelul Hublot Big Bang Unico Bi Retrograde Chronograph are un mecanism special adaptat pentru fanii fotbalului. Poate cronometra timpul celor două reprize și chiar prelungirile. Ora este afișată pe un cadran mai mic, în prim-plan fiind cronometrul dedicat fotbalului. Cu ajutorul unor butoane, se poate selecta cronometrarea primei reprize, a pauzei, a celei de-a doua reprize și finalul meciului, opțiunea fiind afișată pe fereastra din dreptul orei 12.

5a art1

Acest mecanism este o premieră pentru Hublot, care n-a mai produs până acum un ceas cu funcție bi-retrogradă împreună cu un cronometru central. Mecanismul, numit HUB1260 are 385 componente și a fost pus la punct în 18 luni. Ceasul va fi produs în două versiuni. Modelul construit din ceramică și carbon este oferit într-o ediție limitată la 200 exemplare, iar cel din aur și carbon va fi produs în doar 100 exemplare.

Hublot a promovat ceasul în mai multe țări prezente la Campionatul Mondial, avându-l alături pe Regele Fotbalului, Pele.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322