Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey Limited Edition

Hublot iubește arta cu noul Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey Limited Edition

Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey Limited Edition este ultima dovadă că marca iubește arta și transferă în tărâmul măsurării timpului un ansamblu de forme extrem de interesante.

Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey Limited Edition simbolizează viața prin afișarea unui design de mandala care reflectă ciclul natural al efemerității umane. Designul a fost gândit de fondatorul OBEY, Shepard Fairey.

Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey Limited Edition1 1

Inspirați de mandala, un simbol ornamental ale cărui origini pot fi urmărite simultan în mai multe culturi de pe planetă, Hublot și Fairey au ales un ceas din colecția Classic Fusion ca bază pentru a doua lor colaborare. Opera de artă începe periată și gravată în carcasa din cronograf Hublot Classic Fusion din titan cu lățimea de 45 mm, creând un efect asimetric extrem de rar între jumătățile superioare și inferioare ale exteriorului din titan.

Opera de artă continuă pe cadranul care a fost tăiat fin pentru a dezvălui calibrul cronografului cu înfășurare de dedesubt.

Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey Limited Edition2

Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey Limited Edition va fi produs în doar 50 de exemplare. Prețul pleacă de la 18.600 de euro fără taxe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.