Hublot Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire

Hublot Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire – claritate demnă

Hublot a reușit să impresioneze la Watches&Wonders 2021 prin prezentarea ceasului complet transparent Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire.

Hublot Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire duce transparența la un nivel superior prin extinderea folosirii safirului și la brățară. Impactul vizual este fantastic, mecanismul fiind aproape integrat cu ființa vie a purtătorului. Se creează instant o chimie.

Nebunia frumoasă a folosirii safirului a început în 2016 cu Big Bang Unico Sapphire, dar în ultimii cinci ani atelierul și-a perfectat măiestria și a reușit să aducă folosirea acestui material rezistent la zgârieturi într-o nouă etapă.

Hublot Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire1

Cel mai nou ceas se bazează pe ceasul Big Bang Integral pe care l-am văzut deja în diferite variante. Pentru versiunea Full Sapphire, Hublot a trebuit să reproiecteze complet și să reconstruiască ceasul în întregime pentru a adăposti mișcarea Automatic Tourbillon care garantează o transparență mângâiată de complexitate balansată.

Carcasa de 43 mm a ceasului este formată din 37 de componente, dintre care cinci sunt realizate exclusiv din safir, în timp ce toate șuruburile vizibile au fost scoase. Chiar și podurile și plăcile principale au fost refăcute pentru a da iluzia de a fi suspendate în aer. În interiorul carcasei se află mișcarea automată bazată pe micro-rotor de calibru Hublot HUB6035 care funcționează la 3Hz (21.600 vph) cu o rezervă de putere de 72 de ore.

Hublot Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire2

Brățara ultra-complicată cuprinde singură 165 de componente, dintre care 22 sunt fabricate din safir.

Hublot Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire va fi limitat la numai 30 de exemplare și va avea un preț de 355.000 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322