Hublot Classic Fusion Chronograph Special Edition Capri

Hublot aduce un nou tribut insulei Capri

Grotta Azzurra din Capri a slujit ca sursă de inspirație pentru o nouă piesă Hublot, Classic Fusion Chronograph Special Edition Capri.

Cei care cunosc frumoasa insulă Capri situată la intrarea în golful Napoli din Marea Tireniană știu cu siguranță povestea grotei albastre (Grotta Azzurra). Grație luminii soarelui care trece printr-o cavitate subacvatică și strălucește prin apă se creează o reflecție albastră care luminează peștera în culoarea smaraldului.

Maeștri de la Hublot s-au lăsat încă o datră inspirați de această minue a naturii și au reușit să-i dea o nouă dimensiune în combinație cu deja cunoscuta la „artă a fuziunii” (The Art of Fusion). Mai ales că magia verii – un anotimp frumos, dar trecător – casa specializată în piese spectaculoase care măsoară a decis să creeze o ediție specială de doar 30 de piese disponibile exclusiv în buticul de pe insulă.

Carcasa de 45 mm este confecționată din ceramică neagră lustruită cu un finisaj satinat, înconjurată de un bezel prelucrat din ceramică într-un albastru – turcoaz. Aceeași nuanță este prezentă și pe cureaua din cauciuc cu striații, dar și pe cele două subcadrane. Noul Hublot Classic Fusion Chronograph Special Edition Capri este animat de calibrul HUB1143 care asigură o rezervă de putere de 42 de ore.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322