Hublot aduce curcubeul în viața ta

Cel mai nou ceas Hublot este mult mai mult decât un amestec hipnotic de culori. Big Bang Unico High Jewelry Rainbow reprezintă modul unic al ceasornicarului elvețian de a spune că magia este reală.

Forma unghiulară carcasei de 45 mm a noului ceas Hublot,  Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow, este realizată din aur 18K King Gold și încrustat cu 100 de pietre prețioase viu colorate. Pentru a completa modelul, alte 112 pietre au fost aplicate în jurul cadranului care permite vizualizarea mecanismului.

Cadranul schelet al Hublot Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow continuă modelul carcasei, accentuând cadrul elementar mat King Gold cu încă 48 de pietre prețioase care înconjoară subdialele cronografului și indicii orelor.

Hublot alimentează Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow cu mișcarea automată a cronografului flyback UNICO, care oferă o rezervă de putere de 72 de ore la o frecvență de 28.800 bph.

Hublot Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow este disponibil acum la dealeri autorizați la un preț de 348.000 de dolari.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322