horon ocean hunter

Horon Ocean Hunter – nu doar pentru scufundări!

Horon Ocean Hunter ni se prezintă precum un ceas tip diver a cărui construcție invită la descoperirea dedesubturilor luciilor de apă, însă el poate fi pe placul mai multor aventurieri.

Născut din ideea de rezistență la presiunea nemiloasă oferită de adâncurile formațiunilor întinse de apă, Horon Ocean Hunter se arată precum un model versatil care poate înfrunta fără nicio problemă și alte medii dure pentru un astfel de accesoriu.

Conceput pentru a fi îndrăzneț și atrăgător din punct de vedere vizual, dar confortabil și rafinat la încheietura mâinii, carcasa din oțel inoxidabil 316-L a lui Horon Ocean Hunter măsoară la 42 mm cu o distanță de 49 mm dintre urechi și este mai mult decât pregătită pentru apă – are o rezistență de 300 de metri.

Rama festonată este netedă și ergonomică, dar ușor de prins și rotit. Între timp, mai degrabă decât o inserție de lunetă într-o singură culoare executată mult mai simplu, Horon folosește o selecție de inserții ceramice în două tonuri, fiecare realizată special pentru a completa cadranul piesei.

În alegerea culorilor pentru Ocean Hunter, Horon a produs un ceas pentru toate gusturile. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui ceas discret și impunător sau îndrăzneț și neclintit, fiecare culoare are o poveste de spus. Albastrul cyan al Leviathanului evocă adâncurile albastre adânci ale oceanului, în timp ce Naga galben și albastru țipă sportiv – perfect pentru aventurile de vară. În cele din urmă, culoarea gri închis Hydra este ideală pentru exploratorul care caută o estetică mai discretă.

O brățară personalizată din oțel inoxidabil cu trei zale completează întregul pachet. Dispunând de bare cu arc cu eliberare rapidă, brățara poate fi schimbată rapid și ușor, evitând în același timp zgârieturile cauzate atât de des de cleștii pentru bare cu arc. Cu o lățime de 22 mm, acesta este un ceas care cere să fie testat pe o varietate de curele și, fără îndoială, va arăta excelent pe o curea de cauciuc sau o curea din material în stil NATO.

Motorul Ocean Hunter este mișcarea automată testată și de încredere Swiss Made Selitta SW200-1. Cu o viteză de 28,8 kbph și echipat cu o rezervă de putere de 38 de ore, împreună cu funcții de hacking și de bobinare manuală, Selitta SW200-1 a fost ales special pentru că oglindește restul ceasului: robust și fiabil, dar fin lucrat.

Prețurile pentru cei care vor cumpăra mai repede noul Horon Ocean Hunter pornesc de la 444 euro!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322