Horological Machine Nr. 9 „Sapphire Vision” este un tribut

Cunoscut anterior și sub numele de cod HM9 „Flow”, Horological Machine Nr. 9 „Sapphire Vision” este un urmaș logic al acestuia sub formă de tribut adus orologeriei. Acesta încapsulează tehnologii de ultimă oră și un aspect care cu greu poate fi ignorat.

Important! MB&F sunt prezenți în România prin CAESAR Concierge. Detalii suplimentare pot fi obținute printr-un email la: concierge[@]caesaremporium.com

Dacă HM9 „Flow” a fost un ceas care celebra formele introduse în epoca aeronautică a anilor 40-50, atunci Horological Machine Nr. 9 „Sapphire Vision” este urmașul care primește prescurtarea HM9-SV.

O formă exterioară din cristal de safir și metal prețios, curbată și fixată precis în trei părți, este sigilată cu o combinație patentată de garnitură tridimensională și alipire pentru a cărui efect a fost pus în lumină favorabilă de tehnologia de ultimă oră. Balanțele în consolă complet independente canalizează datele într-un diferențial care transformă două bătăi ale inimii într-un singur impuls de timp coerent.

Vitezele ultra precise ale motorului canalizează energia astfel încât display-ul să poată afișa imaginea marcată de Super-LumiNova.

Motorul HM9 urmează căile deschise de motoarele orologice Nr. 4 și Nr. ° 6, anulând astfel convențiile de construcție a mișcării. Ansamblul său tridimensional de roți, roți dințate, plăci și „podețe” iau forme neașteptate pentru a locui în dinamica carcasa exterioară, o uniune bătătoare de viscere mecanice și endoschelet într-un corp cristalin.

Pentru a sigila componentele exterioare ale cristalului de safir într-un singur ansamblu etanș, trebuiau să fie adoptate soluții noi și create procedee complet unice. O garnitură de cauciuc tridimensională brevetată a fost deja utilizată în HM9 „Flow” pentru a asigura rezistența la apă atunci când carcasa tripartită a fost înșurubată împreună.

Garnitura 3D rămâne în HM9-SV, dar cristalele de safir sunt fuzionate efectiv cu cadrul metalic datorită unui compus de lipire de înaltă tehnologie, dezvoltat printr-un proces intern care implică un vid și un nivel ridicat al temperaturii. Rezultatul este o etanșare rezistentă la 3ATM (30m) de presiune a apei, în ciuda aspectului practic invizibil relevat de componentele safirului și cadrul minimalist din aur de 18K.

HM9 Sapphire Vision vine în patru ediții, fiecare limitat la doar cinci piese: două ediții cu 18K roșu cadru auriu, combinat cu un negru acoperit cu NAC sau un Motor albastru acoperit cu PVD; și două ediții cu 18K cadru din aur alb, cu un violet acoperit cu PVD sau un motor placat cu aur roșu.

Prețul pentru HM9-SV pleacă de la 362.000 euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322