Horage Tourbillon 1

Horage Tourbillon 1 – democratizare pentru complicații

Mare ți-e mirarea când afli că Horage produce un ceas în Elveția și îl comercializează pentru un preț care nu reprezintă neapărat două mașini de lux. Iată de ce Tourbillon 1 este unul dintre cele mai importante modele ale momentului.

Horage este un tânăr brand independent care face exact ceea ce fac mărcile elvețiene mai mari și mai cunoscute, numai că pun accent pe inginerie și preț. Noul Tourbillon 1 are un preț de 7.200 de euro fără taxe, ceea ce îl face extrem de atractiv!

Horage Tourbillon 1 vine și cu carcasă de aur, dar în varianta sa democratizată acesta chiar reprezintă un produs extrem de atractiv.

Horage Tourbillon 1 1

Horage a luat tehnologiile pe care le dezvoltaseră pentru mișcarea lor K1 – cum ar fi designul de evacuare din siliciu și geometria unică – și le-a folosit ca punct de plecare pentru a dezvolta mișcarea tourbillon. Rezultatul este un calibru care se mândrește cu o rezervă de putere de 120 de ore.

Pentru a-l face mai rezistent la șocuri, acest tourbillon special folosește construcția rulmentului, spre deosebire de un pinion tradițional și o bijuterie.

Horage Tourbillon 1 3

Placa principală asemănătoare rețelei (care se dublează ca un cadran) și punțile sunt și normale, și ciudate, dar permit ca mișcare să se privească cu ușurință. Turbillonul edeta spectacolului, iar restul ceasului face o treabă bună de a-l încadra.

Horage Tourbillon 1 2

Horage reușește cu al său Tourbillon 1 să creeze un portal pentru cei care-și doresc un exemplar cu o complicație rezervată numai celor generoși.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322