Hanhart FliegerFriday

Hanhart dezvăluie ediția limitată #FliegerFriday Chronograph

În ultimii ani comunitate iubitorilor de ceasuri s-a concentrat în jurul mărcilor adorate. Drept urmare, nu putem fi surprinși de alegerea numelui noului exemplar Hanhart – #FliegerFriday Chronograph.

Ediția limitată Hanhart #FliegerFriday Chronograph îmbină clasicul aspect chronograph cu o schemă de culori modernă care va crea cu siguranță vâlvă pe rețelele sociale.

Carcasa din oțel inoxidabil de 42 mm a Hanhart #FliegerFriday este preluată în mare parte din stilul anilor ’30, fiind mai ales inspirată de Hanhart Pioneer TwinControl. Deși urechile lungi conice și coroana supradimensionată rămân aceleași ca și modelul Pioneer, #FliegerFriday elimină rama cu accent roșu a semnăturii lui Hanhart în favoarea unui tratament cu cadru neted înclinat și periat.

Hanhart FliegerFriday 3

Noul înveliș DLC de culoare gri închis oferă designului cronografului pilotului simplu o margine mai sinistră și mai agresivă în imagini, rămânând în același timp rădăcinile liniei Pioneer ca serie de ceasuri utilitare. n ciuda schimbărilor, #FliegerFriday păstrează încă intacte împingătoarele de pistoane semnate de Hanhart, complet cu împingătorul său superior asimetric situat deasupra liniei de la ora 2 și împingătorul de ceramică roșie la ora 4.

Cadranul vine acum cu cifre îndrăznețe, dar se păstrează estetica generală bine înrădăcinată în trecutul lui Hanhart. Noua culoare mată a cadranului albastru regal conferă designului un aer casual și contemporan în imagini.

Hanhart FliegerFriday 1

Hanhart #FliegerFriday folosește mișcarea cronografului automat HAN3809, bazată pe omniprezentul ETA / Valjoux 7750 cu modificări de La Joux-Perret.

Prețul lui Hanhart #FliegerFriday este de 2.490 de euro cu TVA inclus. Vor fi produse doar 100 de exemplare!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322