Hanhart 417 ES – întoarcerea unei legende

Reeditarea Hanhart 417 ES marchează revenirea unei legende printre ceasurile de mână.

În urmă cu mai bine de 60 de ani, modelul legendar al ceasului Hanhart 417 ES a servit drept cronograf al primului pilot pentru forțele armate germane. Astăzi, noul Hanhart 417 ES combină design cu inspirație retro cu cele mai moderne tehnici de manufacturare. Rezultatul: un cronograf robust, cu o istorie incitantă pentru viața de zi cu zi și pentru spiritul de aventură.

Noul cronograf 417 ES celebrează modelul legendar și păstrează multe dintre elementele cheie, inclusiv rama bidirecțională canelată cu marcaj roșu, care echipează carcasa din oțel inoxidabil de 42 mm x 13,3 mm. Numerele și literele cadranului au un aspect bicompax și au fost preluate direct de la modelul de acum 60 de ani. Indicatoarele și cifrele sunt acoperite cu Super-LumiNova pentru o mai bună lizibilitate.

Deși păstrează aspectul vintage al originalului, noul ceas a fost actualizat cu tehnici moderne. Sticla cu cupolă înaltă este acum fabricată din safir cu strat antireflex pentru a reduce strălucirea.

Carcasa din spate este decorată cu logo-ul Hanhart și cu numărul de serie gravat pe lateral. Mecanismul manual Sellita SW 510 M are frecvența de 4 Hz (28.800 vph) și oferă o rezervă de putere de până la 58 de ore. Noul 417 ES poate rezista la o adâncime de până la 100 m.

Hanhart 417 ES are o curea din piele de vițel, neagră, dar este oferită și în alte opțiuni de culoare, precum maro închis și maro deschis iar catarama este inscripționată cu logo-ul istoric Hanhart. Pentru un plus de confort, cureaua este tapițată cu Alcantara pe interior.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322