Hamilton x Janie Bryant Capsule Collection

Hamilton readuce paralelismul în orologerie prin Colecția Janie Bryant Capsule

În ciuda basmelor și a ceea ce ne-ar plăcea să credem, primul impact pe care îl are orice personaj asupra străinilor este legat de aspectul exterior. De aceea, aparențele contează și cântăresc mult în anumite scenarii. Acest concept este transpus de Hamilton în noua sa Colecție Janie Bryant Capsule. Personalitatea orologică este asimilată fără intersectare cu denominarea unui caracter.

Moștenirea de aproape 90 de ani de apariție în peste 500 de filme și seriale TV importante face din brandul construit de Janie Bryant un partener firesc pentru această colaborare care reimaginează trei îndrăgite referințe pentru femei, atât pentru zilele moderne, cât și pentru viitor. Cu șase referințe elegante, de la reținere de bun gust până la îndrăzneală vibrantă cu influență disco, noua colecție de capsule Hamilton x Janie Bryant, care include fiecare două modele din seria Hamilton Intra-Matic, Hamilton Ardmore și Hamilton Lady Hamilton, oferă un aspect atractiv pentru aproape toate gusturile și o unică filosofie în domeniu.

Fără îndoială, flagship-urile noii Hamilton x Janie Bryant Capsule Collection sunt cele două reinterpretări ale liniei de cronograf Intra-Matic. Împărtășind aceleași carcase din oțel inoxidabil de 40 mm ca și modelele standard, atât Hamilton x Janie Bryant Intra-Matic „Today” cât și Intra-Matic „Tomorrow” reinventează acest aspect familiar de cronograf din anii ’60 cu finisaje PVD lustruite.

La fel ca modelele standard, atât Hamilton x Janie Bryant Intra-Matic „Today” cât și Intra-Matic „Tomorrow” folosesc mișcarea automată de cronograf H-31 bazată pe Valjoux 7753.

Seria Hamilton x Janie Bryant Lady Hamilton se bazează în mod clar din tradiții estetice mai vechi. Cu opțiuni de design puternice și o varietate de look-uri care se potrivesc aproape oricărui stil, noua colecție capsulă Hamilton x Janie Bryant oferă o nouă viziune îndrăzneață și completă pentru ceasurile pentru femei din mintea unuia dintre cei mai mari designeri de costume de la Hollywood. Toate modelele din colecția de capsule Hamilton x Janie Bryant sunt deja disponibile pentru prețuri cuprinse între 400 de euro și 1900 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322