hamilton intra-matic

Hamilton Intra-Matic 38mm revitalizeaza eleganta simplitatii

Ceasul potrivit este incredibil de greu de ales, daca bugetul tau nu este nelimitat. Exista, totusi, cateva propuneri demne de luat in calcul. Hamilton Intra-Matic 38mm dezvaluie o incursiune in eleganta de altadata si reprezinta acea varianta care merita considerata.

A existat o perioada in care oamenii se imbracau cu extrem de multa atentie. Nu exista element care sa compuna o tinuta si sa nu fi fost gandit cu pasiune si grija. Alaturarea unui accesoriu precum ceasul reprezenta o etapa importanta, intrucat acesta putea sa imbunatateasca complet aparitia sau sa aduca in prim-plan un contrast nedorit. Hamilton Intra-Matic 38mm vrea sa ne reaminteasca de acele timpuri si vine in 2020 cu o propunere atragatoare.

Ceasul acesta vine la pachet cu un set special de emotii. Stii cum te-ai simtit prima oara cand ti-ai facut primul costum complet tailor-made sau cand ai putut sa iti cumperi fara niciun fel de regret rochia preferata? Hamilton Intra-Matic 38mm are menirea de a dezvalui placerea simplitatii ca exprimare vizuala. Poate fi alaturat oricarui scenariu formal sau semi-formal, dar va fi potrivit si in conditiile smart casual. Cu o grosime de doar 10 mm si un diametru bine gandit, ceasul poate patrunde in aproape orice scenariu.

Designul folosit pentru cadran nu este complet minimalizat, insa ofera o priveliste clara. Nu esti bombardat cu o aglomeratie de elemente decorative.

Logo-ul, inscriptia tipului de mecanism si, chiar deasupra orei sase, alaturarea “intra-matic” intr-un font diferit ne arata ca ideile principale pot fi puse in lumina fara dramatizare.

Fereastra pentru data este marginita de un chenar subtire negru si creeaza un tablou integrat cu maiestrie in intregul ansamblu. Culoarea alba stabileste un accent asupra efemeritatii si ne dezvaluie cu simplitate ca timpul nu se opreste niciodata in loc.

In aceeasi ordine de idei, absenta secundarului denota grija pentru experimentarea lenta a bucuriei de a trai, vedea, auzi si simti. Hamilton Intra-Matic 38mm nu e un temporizator ci, mai degraba, un intreg set de amintiri la minut.

Marcajele pentru ore nu sunt lipite sau vopsite, ci sculptate in suprafata metalica a afisajului. In loc de argintiul brut gri deschis s-a aplicat o nuanta inchisa de vopsea care reflecta cu eleganta lumina. Desi liniile sunt simple si fine, le vei putea observa de fiecare data cand vei arunca o privire asupra ceasului.

Minutarul si orarul se afla in armonie cu schema de culori folosita pentru partile principale ale ceasului, insa isi pastreaza importanta in acest conglomerat prin aplicarea unui polish distinctiv. In anumite circumstante, pot chiar sa capate o nuanta de negru!

Cadranul principal (si singurul, de altfel) onoreaza privitorul cu o nuanta apropiata de sampania rose, insa prin aplicarea unei scheme mai complicate de elemente de culori cuprice face trimitere la perioada glorioasa a industrializarii.

Hamilton Intra-Matic 38mm e cu atat mai special cu cat miscarea pe care o presupune mecanismul se bazeaza pe un microrotor care a fost patentat in 1954. Miscarea se bazeaza pe ETA 2892-A2, unul dintre cele mai subtiri ansambluri de acest fel care au putut fi produse cu precizie in numere mari.

Ceasul, asadar, ofera un look vintage, dar mentine o eleganta aparte de care barbatii stilati se pot bucura in mai multe scenarii. In mod neasteptat, unii specialisti il recomanda si doamnelor.

Pretul pentru Hamilton Intra-Matic 38mm este 845 de dolari americani sau aproximativ 726 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322