Greubel Forsey curele

Greubel Forsey renunță complet la curelele din piele

Este o premieră atât pentru brand, cât și pentru întreaga industrie a ceasurilor – Greubel Forsey renunță complet la curelele din piele. Iată cu ce le va înlocui.

Greubel Forsey a reușit să se separe în lumea ceasurilor de alte mărci prin accentul pus pe viziune, ambiție și inovație. Acum face un pas concret în față pentru a se alinia provocărilor momentului. Marca renunță complet la curelele din piele folosite pentru ceasurile sale.

Începând cu 1 ianuarie 2021, toate exemplarele Greubel Forsey vor fi disponibile cu curele realizate din plante. Atelierul, însă, promite ferm că nu va exista niciun compromis în privința calității.

„Decizia de a trece la curele din plante este una matură și clienții noștri s-au dovedit de-a lungul timpului a fi progresiști în gândire și primitori cu inovația. Vrem să fim aliniați cu viziunea mondială asupra viitorului sustenabil și suntem încântați că putem scrie un nou capitol responsabil pentru haute horlogerie”, a spus CEO-ul Greubel Forsey, Antonio Calce.

De anul viitor, compania nu va mai folosi nicio componentă care are legătură cu animalele pentru curelele sale.

Noile curele din plante vor fi rezistente la apă și expunerea la UV, iar compania pregătește mai multe variante de culoare.

Sub egida „E timpul pentru o schimbare”, Greubel Forsey va anunța și alte schimbări pentru sustenabilitate în următoarele luni.

Rămâne de văzut cum se vor simți acestea la încheietură.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322