Grand Seiko Quartz GMT 140th Anniversary

Grand Seiko introduce noul Quartz GMT în ediție aniversară

Grand Seiko Quartz GMT 140th Anniversary marchează trecutul glorios al mărcii care era extrem de aproape de o victorie fantastică la nivel global.

Dacă scopul tău ca brand este să creezi cel mai precis ceas cu cel mai bun mecanism posibil, vei folosi quartz. Grand Seiko cu al său Spring Drive face chiar acest lucru. Noua iterație aniversară doar ne amintește rapid de acest lucru și ne pune în față măiestria japoneză.

Designul carcasei este mai unghiular, mai sportiv și cu unelte de ceas decât pe modelele GMT anterioare. Nu există nimic rafinat în aspectul carcasei, deși suntem siguri că există o mulțime de rafinament în construcția sa.

2
2

În interiorul ceasului se află mișcarea 9F86 menționată mai sus. Seria 9F a debutat în 1993, iar 9F86 a fost lansat în 2018 odată cu debutul Grand Seiko Sport Collection Quartz GMT (aceeași colecție în care se încadrează aceste ceasuri). Această mișcare reprezintă aproape cel mai bun ceasornic cuarț sau quartz din lume.

Varianta cu cadran negru și roșu evocă o estetică a culorilor GMT care se simte familiară (gândiți-vă la „Coca-Cola” GMT), iar varianta albastră este echilibrată cu cadranul albastru și combinația albastră GMT de mână / cadru.

Chiar dacă nu este echipat complet cu aur, spatele lui Grand Seiko Quartz GMT 140th Anniversary conține emblema mărcii în aur de 18 k și seria individuală a ceasului.

1
1

Prețul pentru Grand Seiko Quartz GMT 140th Anniversary pornește de la 4.510 euro înainte de taxe. Modelul va fi disponibil din iunie. Vor fi produse doar 2021 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322