grand seiko anotimpuri 2022

Grand Seiko continuă arta întruchipării anotimpurilor

Grand Seiko reconfirmă eforturile pe care le depune pentru înfățișarea 24 sekki, adică acele momente specifice pe care anotimpurile le imortalizează drept ferestre unice de tranziție.

În buna tradiție a măiestriei japoneze, Grand Seiko aduce acum Soko Frost – două ceasuri care întruchipează momentul în care vine primul îngheț al toamnei. Destinate doar pieței americane, acestea sunt ceasuri cu adevărat speciale. Grand Seiko Hi-Beat înglobează cerul albastru de deasupra Mării Japoniei și Spring Drive arată trunchiurile înghețate ale pădurilor de bambus.

Această pereche de ceasuri urmează edițiile speciale anterioare SBGA427 și SBGA429 , care aduce un omagiu aceleiași părți speciale din fosta capitală antică a Japoniei și al minunatei sale păduri de bambus într-o parte mai devreme, deși încă geroasă, a toamnei.

Grand Seiko SBGA471 folosește mecanismul Spring Drive cu quartz, în timp ce Grand Seiko SBGH295 utilizează Hi-Beat care rulează la 36.000 VPH.

Ambele au o dimensiune de 40 mm și sunt suficient de sportive prin brățările lor confortabile, dar elegante.

Procesul de realizare a cadranelor frumos texturate, inspirat de un mod foarte japonez de interpretare a naturii, nu este o noutate pentru cei care acordă atenție lui Grand Seiko. Există o dimensiune incontestabil romantică la aceste ceasuri și altele de la Grand Seiko, care consideră de la sine înțeles că o mare parte din clientela occidentală a companiei își găsește interesul pentru GS ​​înrădăcinat într-o apreciere pentru cultura și estetica japoneză.

Prețurile pentru aceste modele Grand Seiko pornesc de la 5.500 de euro și ajung până la 6.400 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322