Glycine Combat 6

Manufactura Glycine s-a remarcat întotdeauna prin modelele foarte interesante ca design şi funcţionalitate, promovate la preţuri accesibile. Combat 6 nu face excepţie şi, la preţul plasat în jurul a 500 de euro, este una dintre cele mai interesante lansări ale lunii.

 

 

 

Din nou trebuie remarcată similaritatea cu Panerai. Ceasurile de inspiraţie militară câştigă teren, iar simplitatea cadranului modelului Luminor pare să fie cea mai bună alegere https://temporis.ro/articles/o-nou-direcie-marvin-origin pentru ceilalţi producătorii elveţieni. Mult mai ieftin decât obişnuitul ceas al casei italiene, Glyicine Combat 6 oferă cele trei funcţii indispensabile: ore, minute, secunde şi dată puse în funcţiune de un mecanism cu armare automată ETA 2824-2 sau de modelul mecanic simplu 2801-2, în funcţie de model. Rezerva de putere a mecanismelor ajunge până la 38 de ore.

Singurul inconvenient major al ceasului pare să fie absenţa geamului din cristal safir. Cadranul negru e protejat de o sticlă minerală, care, cel mai probabil îşi va arăta semnele purtării după câteva ciocniri neprevăzute de clanţe, ziduri sau orice altceva care nu are duritatea unei perne…

Ceasul este disponibil în varianta cu brăţară şi carcasă din oţel inoxidabil, cadran cu indecşi, dar şi cu numerale de la 1 la 12, tratate cu superluminova. Mărime: 43mm.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322