Glashutte Senator Excellence Perpetual Calendar

Glashütte Senator Excellence Perpetual Calendar – palidă frumusețe

În 2016, Glashütte a dezvăluit un nou mecanism: Calibrul 36. Atunci majoritatea celor din domeniu au început să asculte. Acum Senator Excellence Perpetual Calendar redeschide calea către popularitatea exclusivistă.

Armonia este o caracteristică pe care majoritatea designerilor o caută și vor să o descifreze pentru a fi pe placul unui anumit tip de public. Glashütte a găsit aproape soluția ideală. Și arată superb!

Realizat în numai 100 de exemplare, Glashütte Senator Excellence Perpetual Calendar combină cu eleganță rozul fad cu un albastru royal. Această combinație fantastică este mărginită de carcasa din oțel inoxidabil, un aspect care denotă rămânerea alături de origini.

Diametru de 42 de mm și înălțimea de 12,4 mm fac exemplarul ideal pentru bărbați și îl potrivesc pentru ocazii speciale sau viața de cu zi într-un scenariu high-life.

Cu ale sale 100 de ore drept rezervă de putere, Glashütte Senator Excellence Perpetual Calendar nu va trebui resetat până în 2100.

Orologiul amintește de apusuri glorioase și îmbie la discuții pe îndelete. În același timp, oferă șansa unor aprecieri fantastice din partea celor care nu vor putea obține un exemplar.

Spatele transparent permite admirarea mecanismului și completează întreaga apariție.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322