Girard-Perregaux Quasar Azure

Girard-Perregaux oferă o nouă lecție de astronomie

Exclusivista manufactură Girard-Perregaux a dezvăluit noul Quasar Azure, o nouă interpretare a cunoscutului Quasar care, la rândul său, amintea de piesele istorice din 1867.

Noul Girard-Perregaux Quasar Azure este o realizare tehnică greu de egalat, mai ales în privința transparenței. Aproae din fiecare unghi, privitorul poate observa detalii ale mecanismului sau ale carcasei. Asta pentru că, întreaga carcasă, alături de cristalul de safir, oferă zone de observare asupra uimitorului calibru GP09400-1035.

În plus, prin carcasa de un albastru azuriu seducător poate fi observat și tourbillion-ul care pare să plutească în „cușca” sa în formă de liră, un detaliu de design specific Girard-Perregaux care datează încă din secolul al XIX-lea.

Și, dacă tot am vorbit de tourbillion, trebuie menționat că acesta este format din nu mai puțin de 80 de componente și are o greutate de doar 0,25 de grame. Tocmai de aceea consumă doar cantități mici de energie, mărind rezerva de putere disponibilă a mecanismului.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322