Girard-Perregaux dezvăluie Laureato Absolute Crystal Rock

Girard-Perregaux lansează Laureato Absolute Crystal Rock, un ceas cu un design futurist, care susține reputația mărcii pentru măiestrie fără compromisuri.

Anul trecut, Girard-Perregaux a dezvăluit Laureato Absolute, un ceas care a evidențiat moștenirea modelului iconic din 1975, dar și un caracter puternic și masculin. Acum, Girard-Perregaux este încântat să lanseze următorul capitol din această poveste remarcabilă, Laureato Absolute Crystal Rock, un design futurist care susține reputația mărcii pentru măiestrie fără compromisuri.

Noul model Laureato Absolute Crystal Rock se bazează pe vasta experiență a companiei, acumulată de la înființarea sa, în 1791. Respectând în același timp moștenirea iconicului Laureato din 1975, acest ultim model folosește cunoștințe de înaltă tehnologie și îmbrățișează din toată inima viitorul.

Modelele Laureato Absolute sunt o evoluție a ceasului Laureato clasic. Folosind cunoștințe de înaltă tehnologie și urmând modelele inaugurale Laureato Absolute din 2019, acest nou model Chronograph este găzduit într-o carcasă din sticlă de carbon de 44 mm, puternică și ușoară, de înaltă tehnologie. Acest material de înaltă tehnologie combină fibră de carbon și fibră de sticlă, care creează straturi inegale în interiorul materialului și sunt aleatorii aliniate, făcând aspectul fiecărei carcase unice și al fiecărui ceas exclusiv.

Stilul a combinat muchii drepte și linii curbate, în timp ce suprafețele carcasei au încorporat atât suprafețe lustruite, cât și satinate. De-a lungul anilor, codurile de design ale originalului Laureato au continuat în diferite iterații, iar statutul său iconic rămâne neschimbat.

Cadranul are o construcție de tip sandwich, jucându-se cu măiestrie cu adâncimi. Astfel crează un afișaj fascinant și foarte lizibil. Ceasul dispune de un mecanism automat, Calibru GP03300- 1058, care cuprinde 419 componente, toate produse conform standardelor exigente ale Girard-Perregaux.

Încă de la început, acest ceas sport a fost distinctiv prin cadrul octogonal și prin brățara integrată. Cureaua este fabricată dintr-un anumit tip de cauciuc, care oferă un nivel superior flexibilitate și rezistență în comparație cu cauciucul tradițional. Catarama pliabilă din titan negru este echipată cu un sistem de micro reglare ce permite utilizatorului să regleze fin dimensiunea curelei, oferind astfel potrivirea optimă pe încheietura mâinii.

Laureato Absolute Crystal Rock este limitat la 100 de piese.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322