Girard-Perregaux Chrono Hawk Pink Gold

 Stilul rectangular îl identifică imediat, la fel și metalul nobil din care este confecționată carcasa. Aurul completează perfect restul carcasei din ceramică neagră și cauciuc. Nu mai puțin de 62 de componente intră în ansamblul carcasei de 44 mm, iar aurul are o finisare satinată.

Ceramica este realizată din microgranule cu diametrul de 0,2 microni supuse la o presiune extremă. Pentru că este insensibil la zgârieturi, acest material a fost preferat pentru bezel și butoanele de pe laterale.

GP_HD_Chrono_Hawk_PinkGold_CLUP art1

Cadranul prezintă un motiv inspirat de celebrele punți ale tourbillon-urilor Girard-Perregaux, iar nervurile sunt grefate cu material luminiscent, pentru o bună lizibilitate pe timp de noapte.

Chrono Hawk Pink Gold este echipat cu mecanismul GP03300, chronograph cu 431 de componente și întoarcere automată. Greutatea oscilantă și decorațiunile mecanismului pot fi admirate prin capacul transparent din cristal de safir.

Această ultimă versiune a modelului Hawk are o rezistență la apă cu adâncimea de 100 m și vine cu o curea din piele de aligator cusută pe cauciuc.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322