geral genta mickey mouse

Geral Genta Arena Retro Mickey Mouse Disney – desprins de Bulgari

Există mule ateliere care acum folosesc Disney într-un fel sau altul pentru a crea ceasuri care să atragă fanii personajelor create de compania americană. Primii, însă, au fost Geral Genta – în 1984!

Genta, însă, și-a vândut compania la începutul Mileniului 3 către Bulgari. După mai bine de două decenii, proiectul primește din nou independență.

Ceasul este din oțel inoxidabil, măsoară 41 mm x 11,85 mm și folosește o mișcare de 26,20 mm, unică. Vor fi create numai 150 de exemplare al căror preț pornește de la 16.500 de euro. Numele său complet este Gérald Genta Arena Retro Mickey Mouse Disney.

Designul noului ceas nu este o copie, dar este preluat direct de la un ceas de la mijlocul anilor 1990, iar designul se simte de parcă ar fi putut proveni cu ușurință și din acea perioadă.

geral genta
geral genta

Noul ceas face fix ceea ce este necesar: enta Retro Fantasy Mickeys – au fost și sunt construite pentru a dura, iar adăugarea unei complicații retrograde le-a dat un apel animat. Nu sunt prea multe astfel de ceasuri pe care le-am lua în serios în fiecare zi, dar acesta este unul dintre ele. Este distractiv.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322