Bulgari

Geometrie pură de la Bulgari

Bulgari

La început de 2020, Bulgari colaborează cu japonezul Tadao Ando, unul dintre cei mai mari arhitecți contemporani, și lansează o nouă serie de ceasuri spectaculoase Octo Finissimo, în ediție limitată.

Așa cum era de așteptat, design-ul ceasurilor este în stilul creațiilor arhitecturale semnate Tadao Ando, cu forme și volume inedite. Cadranul unui prim model a fost desenat de celebrul architect nipon cu o spirală, care pleacă de la secundarul aflat din dreptul orei 8, și simbolizează trecerea infinită a timpului. „Am construit o spirală infinită, care face o trecere de la secunde, la minute, până când nu o mai percepem. Este ca efectul undelor pe apă, un simbol al eternității și infinitului”, spune Tadao Ando. Accesoriul este realizat din titan, într-o ediție limiată de 200 de exemplare. Iar pe capacul ceasului este vizibil calibrul și inscripționată semnătura arhitectului.

Un al doilea model Octo Finissimo Tourbillon din carbon a fost produs în doar 8 piese și are pe cadan o altă creație Tadao Ando – cercuri concentrice fix din dreptul tourbillon-ului, dispuse în raze pe întreg cadranul.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322