Geneva Watch Days, un nou „salon” de orologerie

În plină epidemie de coronavirus, care a dus la anularea sau amânarea unor saloane faimoase precum Watches&Wonders și Baselworld, mai multe brand-uri de ceasuri au lansat Geneva Watch Days și anunță că își vor prezenta noutățile în magazinele geneveze, la sfârșit de aprilie.

geneva watch days

Inițiativa îi aparție lui Jean-Christophe Babin, CEO-ul de la Bulgari. Acesta a anunțat la începutul lunii martie că, mai multe mărci (Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Breitling, MB&F, De Bethune, Urwerk, plus altele independente) care urmau să expună la cele două saloane anulate, au creat un nou salon independent, Geneva Watch Days. Prima ediție se va desfășura, dacă circumstanțele vor permite, între 26 și 29 aprilie.

Este impropriu spus salon, deoarece evenimentul – prezentarea noutăților, va avea loc în magazinele brand-urilor din Geneva. Autoritățile elvețiene au interzis manifestațiile cu peste o mie de persoane, așa că invitații vor veni pe rând în magazin. Ulysse Nardin își va prezenta modelele noi de ceasuri în boutique-ul din Geneva, iar primul etaj al acestuia va găzdui un showroom în perioada 27 aprilie – 9 mai.

Organizatorii spun că evenimentul Geneva Watch Days nu va înlocui Watches&Wonders și Baselworld, însă este o alternativă eficientă, la o scară mult mai mică, de a limita efectele anulării celor două saloane importante.

Publicat de admin la data de 22 March, 2020 11:29 am
Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.