Geneva Watch Days 2020

Geneva Watch Days a fost reprogramat în perioada 26 – 29 august

Geneva Watch Days 2020

Cum atât Baselworld cât și Watches & Wonders, cele două expoziții mondiale de ceasuri care se desfășoară în Europa au fost anulate, în 2020 singurul eveniment major dedicat industriei ceasurilor rămâne Geneva Watch Days, expoziție reprogramată în perioada 26 – 29 august.

La inițiativa mai multor mărci importante producătoare de ceasuri de lux Geneva Watch Days 2020 se va desfășura între 26 și 29 august.

Comitetul director al Geneva Watch Days, eveniment planificat inițial pentru sfârșitul lunii aprilie, a decis amânarea evenimentului din cauza expansiunii rapide Covid-19 în Europa și restul lumii. Această inițiativă lansată de mai multe mărci de lux importante, precum Bvlgari, Breitling, Ulysse Nardin, Girard-Perregaux, Gerald Genta, Urwerk, H. Moser & Cie, De Bethune și MB&F, va avea loc acum între 26 și 29 august 2020 în hotelurile și buticurile din Geneva, așa cum se stabilise în proiectul inițial.

Organizat ca un eveniment independent și autogestionat al industriei ceasurilor de lux ca urmare a anulării Baselworld și Watches & Wonders, proiectul Geneva Watch Days a fost anunțat la începutul lunii martie de Jean-Christophe Babin, CEO-ul Bvlgari. Obiectivul evenimentului este acela de a prezenta retailerilor și presei noutăți cheie din lumea ceasornicăriei, piese aparținâmnd unei game largi de mărci elvețiene. Acest lucru va permite retailerilor să își recapete ritmul în ultimele luni ale anului care corespund, de obicei, unui vârf puternic al cererii consumatorilor. Așa cum a fost anunțat inițial, pe lângă mărcile fondatoare, Geneva Watch Days se așteaptă la alăturarea a încă 15 – 20 de mărci.

Desfășurat pe o perioadă de patru zile, evenimentul va include prezentări de noi produse, întâlniri cu comercianții cu amănuntul și discuții multibrand. O platformă digitală – www.gva-watch-days.com – este în prezent în curs de dezvoltare și va permite comercianților de retail și presei să se înregistreze și să găsească toate informațiile necesare. Platforma va deveni funcțională la sfârșitul lunii aprilie 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322