Seiko King Seiko Collection 2022

Gama King Seiko, șlefuită și relansată!

Seiko și-a pregătit un întreg arsenal pentru 2022, iar relansarea King Seiko prin intermediul a cinci noi ceasuri confirmă acest efort!

În timp ce Grand Seiko rămâne o piatră de temelie a listei corporative mai mari a Seiko, plăcuța King Seiko a dispărut treptat în a doua jumătate a anilor ’70, înainte de a fi întreruptă complet la începutul anilor ’80. Deși revivalările în ediție limitată au reînviat pentru scurt timp numele King Seiko, până acum Seiko nu a reînviat definitiv această parte iubită a istoriei sale. Pentru prima sa lansare majoră din 2022, Seiko returnează în sfârșit linia King Seiko ca parte permanentă a grajdului său. Noua colecție Seiko King Seiko, inclusiv Seiko SPB279, Seiko SPB281, Seiko SPB283, Seiko SPB285 și Seiko SPB287, reînvie cu fidelitate aspectul clasicului King Seiko KSK din 1965 cu mișcări complet moderne și calitatea construcției pentru o nouă cu adevărat rafinată și convingătoare serie de ceasuri.

Fiecare model din Colecția Seiko King Seiko folosește o carcasă curată și compactă de 37 mm din oțel inoxidabil. Atât dimensiunea, cât și forma acestei carcase sunt păstrate cu fidelitate din originalul din 1965, cu geometria carcasei cu fațete ascuțite care a ajuns să definească filosofia de design a regelui Seiko. Urechile mari, cu teșiturile lor largi, șlefuite, sunt cel mai clar exemplu al filozofiei care lucrează aici, trecând prin perierea verticală a majorității carcasei pentru a arăta calitatea finisajului mărcii. Intenția inițială a acestei filozofii a carcasei a fost de a permite carcaselor King Seiko să strălucească precum pietrele prețioase tăiate pe rafturile de afișare, iar în imaginile inițiale lustruirea atât a acestor teșituri, cât și a ramei netede separate pare să ofere o strălucire curată și uniformă. Colecția King Seiko își continuă aspectul vechi de școală cu un cristal de safir cutie înaltă care se ridică cu mult deasupra cadrului din jur. Deși aspectul general al acestei carcase poate fi chiar de la mijlocul anilor ’60, performanța sa este categoric modernă, cu o rezistență surprinzătoare la apă de 100 de metri și o rezistență magnetică robustă de 4.800 A/m.

Seiko oferă fiecăruia dintre cele cinci ceasuri King Seiko Collection cu un finisaj distinctiv al cadranului pentru a oferi fiecărei interpretări designului comun propriul său caracter. Aspectul de bază al cadranului este rafinat și frumos minimal în imagini, cu un set de indici dreptunghiulari teșiți periați și lustruiți alături de o pereche de mâini dauphine fațetate lustruite în oglindă. Fără fereastră de dată și doar o emblemă „King Seiko” imprimată fidel la ora 6 pentru a compensa logo-ul tradițional Seiko aplicat, marca este liberă să se concentreze asupra detaliilor fine ale acestui design minimalist.

Seiko alimentează toate cele cinci modele din Colecția King Seiko cu mișcarea sa automată 6R31.

Prețurile pornesc de la 1300 de euro net pentru fiecare model.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322