Frederique Constant şi Austin Healey: pasiune comună

Cea de-a 34-a ediţie a International Austin Healey Conclave 2009 va fi sponsorizată de Frederique Constant. Evenimentul va avea loc în Ontario, Kanada în perioada 21 – 26 iunie, reunind peste 300 de modele sport Austin Healey şi mai mult de 600 de entuziaşti de pe tot mapamondul. Pe parcursul unei săptămâni, participanţii vor participa la activităţi precum curse pe circuit şi raiduri prin împrejurimile Kingstonului.

 

 

Pentru a celebra sponsorizarea evenimentului, Frederique Constant introduce noul Healey Chrono-Automatic, realizat într-o serie limitată de 1.888 de exemplare. Carcasa din oţel are un diametru de 43 mm, în vreme ce cadranul combină elegant argintiul şi o nuanţă de bleu. Logo-ul official al evenimentului din Canada este gravat pe spatele carcasei, unde regăsim o mică fereastră rotundă ce scoate la iveală mecanismul automatic.

 

Pentru a accentua valoarea ceasului, Frederique Constant livrează ceasul într-o cutie luxoasă din lemn, alături de o miniatură a modelului Healey tip 100/6.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322