Franck Muller Master Diving Watch te însoțește în adâncuri

Inovatoare și exclusivă, colecția Master Diving – France Limited Edition pre­zintă un design de epocă pentru a sfida codurile Haute Horlogerie. Dispunând de o carcasă nouă din oțel inoxidabil, alături de un cadran inspirat de tradiție, acest diver cronograf este unul dintre noile versiuni Franck Muller.

Cu designul său rotund, bezelul rotativ din ceramică, contoa­rele de cronograf și rezistența la apă până la 100 de metri, Master Diving este un ceas cunoscut de scufundători pentru calitățile sale.

Noua carcasă a ceasului de scufundări de la Franck Muller este în formă de Tonneau, dar are un design nou îndrăzneț, cu un aspect brut și industrial. Cu o lățime de 46,33 mm și o lungime de 55,4 mm, este cu siguranță un ceas mare, puțin potrivit oamenilor cu încheieturi mici. Partea dreaptă a carcasei este flancată de o coroană cu șurub în jos la ora 3 și împingă­toare cu aspect grosier la orele 2 și 4 pentru a controla funcțiile cronografului.

Mecanismul automatic al lui Master Diving permite mă­surarea precisă a etapelor de decompresie și a timpului, atât în adâncime, cât și pe uscat.

Cureaua de cauciuc nea­gră subtil lucrată, asociată cu o variantă de cadrane colorate; alb, negru, roșu, portocaliu, albastru, permite păstrarea intactă a calității și a esteticii acestui ceas, oferind în același timp un stil inovator și elegant. 000

Publicat de Robert Stan la data de 24 April, 2019 5:18 pm
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.