F.P. Journe aniversează Tourbillon-ul cu.. Tourbillon

Acum, la 30 de ani distanţă de ceasul de buzunar, F.P. Journe prezintă noul  Anniversary Tourbillon,

Cadranul clasic, curat, cu numere romane, evocă stilul ceasului de buzunar original, într-o reiterare cu o puternică încărcătură personală pentru Francois-Paul Journe. un ceas de mână care reproduce exact creaţia din 1983. Spre deosebire de gama actuală F.P. Journe, care utilizează materiale noi, moderne, în ton cu industria orologera actuală, Anniversary Tourbillon este produs din aceleaşi materiale utilizate la ceasul de buzunar, dar mult mai bine finisate şi prelucrate, datorită tehnicilor moderne. Astfel, observăm argintul prelucrat prin tehnica guilloche şi aurul roz al bezelului.

Tourbillon-ul clasic este vizibil prin capacul spate, transparent, din safir, protejat de un capac mobil confecţionat din argint, cu pattern guilloche.

 

F.P. Joune Anniversary Tourbillon este destinat celor mai loiali clienţi ai brandului. Doar 99 de exemplare vor fi produse, la un preţ de 99.000 dolari. Ceasul a fost prezentat prima dată în Tokyo, în cadrul unui eveniment care a marcat 10 ani de la lansarea primului boutique F.P. Journe

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322