Forward Motion – vise în mișcare

Artistul american Pedro Sanchez de Movellán a creat Forward Motion, o colecție de sculpturi captivante și mereu schimbătoare, care se transformă în fața ochilor privitorului.

Forward Motion este o colecție formată din șapte capodopere kinetice, care armonizează formele elegante cu ingineria precisă, transformând visele kinetice în realitate.  Fiecare piesă este realizată impecabil și este adusă la viață într-un mod unic, întorcându-se, învârtindu-se și mișcându-se într-o manieră captivantă cu ajutorul unei adieri ușoare sau a unei atingeri a mâinii. Chiar și în repaus, oricare dintre aceste lucrări fascinante va transforma un spațiu simplu într-unul vibrant.

Pentru crearea acestei colecții, Pedro Sanchez de Movellán a folosit  uneltele de prelucrare ca o extensie a mâinilor sale pentru a modela oțelul inoxidabil și aluminiul de calitate aerospațială, proiectând astfel sculpturi rotative, care oferă compoziții nesfârșite. Aceste construcții lirice valsează și se legănă elegant pe o muzică pe care doar ele o pot auzi, fiecare piesă interpretând un spectacol încântător.

Colecția Forward Motion

Eclipse

„Eclipse” surprinde puterea hipnotică a artei kinetice prin sunet și mișcare. Similar cu un ceas de perete, „Eclipse” este alimentat de un pendul și se mișcă grațios datorită mecanismului său de echilibrare, în timp ce un rulment de ambreiaj permite doar mișcarea înainte.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://caesaremporium.com/2020/11/09/forward-motion-vise-in-miscare/

Publicat de Andrada Arsenie la data de 9 November, 2020 6:12 pm
Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.