Fortis AMADEE 20 1

Fortis AMADEE-20 – pentru fantezie astronomică

Multe din ceasurile high-end din prezent întrețin într-un fel sau altul o serie de fantezii aventuroase, iar Fortis AMADEE-20 apelează la o temă contemporană: explorarea spațială.

Fortis nu este la prima inițiativă de acest fel. Marcă este apropiată de planurile Roscosmos, așadar ceasul AMADEE-20 are o poveste fantastică în spate. De data aceasta, însă, el se bazează pe o activitate întreprinsă de austrieci.

Forumul Spațial Austriac va începe o misiune prin care va căuta într-un deșert din Israel metodele cele mai eficiente prin care pot dezvolta costume care să fie ideale pentru astronauții care vor ateriza pe Marte.

Fortis AMADEE 20

Fortis AMADEE-20 urmărește să reflecte acest lucru printr-un design care capturează esența călătoriilor spațiale.

Carcasa îndrăzneață de 44 mm a modelului Fortis AMADEE-20 este finisată în întregime din titan sablat, oferind o suprafață ușoară fără reflexii dure și potențial distractive. Designul carcasei în sine este simplu și utilitar, cu cleme lungi conice și o carcasă centrală cilindrică simplă, acoperită de ceea ce marca se referă la rama de control a misiunii.

Fortis AMADEE 20 3

Această preluare unică pe un cadru rotativ cu numărătoare inversă adaugă un indicator suplimentar și un pip pipă la marcajul de 10 minute al scalei, permițând membrilor echipajului AMADEE-20 să cronometreze cu ușurință numărătoarea inversă și durata unei proceduri de 10 minute.

Deși Fortis AMADEE-20 este proiectat în primul rând ca un instrument funcțional pentru viitorii astronauți, cadranul oferă mai mult decât o mână de înfloriri stilistice. Principala dintre aceste înflorituri este suprafața cadranului în sine, cu un ton gri mediu împărțit uniform între periaj vertical și un model radial în relief. Sub-cadranul cronografului de la ora 12 adaugă un finisaj sunburst în mix, ceea ce ar trebui să permită un joc dinamic de lumină pe încheietura mâinii.

Fortis AMADEE 20 2

Fortis AMADEE-20 are un preț de plecare de aproape 3.300 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322