Filantropul Vacheron Constantin

Cadoul oferit de Vacheron Constantin în scopuri caritabile, un ceas cu cadranul complet skeletonizat şi ornat manual prezintă o decoraţie care aminteşte de tema generală a serii – o petrecere în stil “Otoman”. Pe margine se află gravat numele organizaţiei Action Innocence.

 

 

Ceasul are un diametru de 30mm, cu o carcasă confecţionată din aur alb lustruit, de 18K. Mecanismul poate fi observat prin decupajele ornamentale din cadran – tehnică pe care ceasornicarii o numesc “scheletonizare” – dar şi prin deschiderea din capacul de cristal safir transparent. După numele său de cod, 1003 SQ, calibrul cu armare manuală poartă gravat prestigiosul simbol “Poinçon de Geneve”, o onoare de care se bucură doar cele mai mari case orologere elveţiene.

 

Nu în ultimul rând, cadoul cronometrului, denumire care se traduce prin “ceas de mare precizie” arată importanţa pe care Vacheron Constantin o arată pentru Action Innocence, o organizaţie non-guvernamentală care se ocupă cu protejarea imaginii copiilor pe Internet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322