Explorează lumea luxului!

Sinonimul eleganţei universale

 

Creat pe baza ww.tc, unul dintre cele mai reuşite concepte Girard-Perregaux, Chronograph Mondo Exploris oferă senzaţia cunoaşterii vieţii de pe planetă, fără însă a pierde din rafinamentul specific produselor orologeriei elveţiene. Principalul său atu este reprezentat de funcţia GMT care prezintă simultan pe cadran ora pe mai multe fusuri orare. Cele 24 de zone sunt redate prin intermediul celor mai importante oraşe, excepţia fiind GMT+2 care a preluat numele principalei reviste de lux din România. Carcasa de 43 mm este realizată din oţel, având o finisare ireproşabilă, în timp ce cadranul negru mat, cu indicatoare luminoase albe şi logourile Girard-Perregaux, Mondo Exploris şi AE, este gândit să se integreze perfect în eleganţa masculină. Jocul de culori este asigurat de combinaţia roşu (pentru zi) – negru (pentru noapte), iar coroana din dreptul orei 9 acţionează discul cu oraşe, în timp ce coroana diamtral opusă setează ora.

 

Ceasul este echipat cu unul dintre cele mai performante mecanisme dezvoltate de manufactura elveţiană: GP033C0 cu întoarcere automată, combinând funcția de cronograf cu cea GMT. Rezerva de mers este de cel puţin 46 de ore, iar mecanismul poate fi admirat prin capacul posterior al carcasei. Ceasul este completat de o elegantă curea din pielea negru mată de aligator, având cataramă deploiantă.

 

 

Lumea văzută prin ochii femeilor

 

Spre deosebire de modelul masculin, 24 Hours Shopping Mondo Exploris prezintă un sistem diferit de desemnare a celor 24 de zone temporale: fiecare fus orar este reprezentat de cele mai renumite zone de cumpărături, precum Faubourg Saint-Honoré, Dubai sau Ginza. Cu toate acestea, GMT+2 poartă numele CAESAR, accetuând caracterul propriu al ediţiei. 24 Hours Shopping Mondo Exploris nu este doar un ceas creat pentru femei, ci este un ceas-bijuterie care se remarcă prin rafinament şi atenţie la detalii. Cadranul alb sidefat este completat bezelul din 54 de diamante, ambele contrastând elegant cu carcasa de oţel de 41 mm. Orele sunt marcate cu 8 diamante care alternează cu arabescuri fine, iar negrul se regăsește la cureaua din piele de aligator și la onixurile cabochon de pe coroane.

 

Din punct de vedere tehnic, 24 Hours Shopping Mondo Exploris nu se diferenţiază considerabil de varianta pentru bărbaţi. Este echipat tot cu un mecanism Girard-Perregaux GP033G0 cu întoarcere automată, având o rezervă de mers de minim 46 de ore a cărei stare este reprezentă prin indicatorul de pe cadran. Finisaje sunt deosebite: granulație circulară pe discul principal, Côtes de Genève pe punți și pe greutatea oscilantă, precum şi șuruburi din oțel brunat albastru.

 

 

O ediţie pe care trebuie să o ai!

 

Cele două modele din colecţia ww.tc au fost produse într-o serie limitată, special concepută pentru publicul din România. Chronograph Mondo Exploris este diponibil în numai 8 exemplare, în timp ce 24 Hours Shopping Mondo Exploris doar în 4. Informaţii despre achizuţionarea acestor ceasuri pot fi obţinute trimiţând un e-mail la dan@automedia.ro sau ivanici@automedia.ro.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322