Există şi tourbillon accesibil. Noul Tag Heuer Caliber Heuer Carrera 02T

După ce au lansat singurul ceas veridic de pe piaţa ceasurilor smart – şi aici vorbim de Connected – , elveţienii de la Tag Heuer au mai dat o lovitură pieţei orologere în general, de această dată într-un punct de maxim impact: sectorul tourbillon-ului. Dacă piesele “smart” se adresează noii burghezii, sectorul tourbillon se adresează celei veritabile. Care, după nişte ani de recesiune, se resimte şi el. Tag Heuer a venit cu o soluţie absolut istorică: un tourbillon pentru numai 13.800 Euro!

 

CARRERA HEUER-02T

 

Un simbol al luxului accesibil – o noţiune foarte dragă pentru Tag Heuer, acest ceas înglobează tehnologia, calitatea exemplară, performanţa, expertiza manufacturii şi stăpânirea desăvârşită a proceselor industriale şi manufacturiere. Toate acestea au condus la naşterea sigurului cronograf automatic cu tourbillon, produs de industria orologeră elveţiană la un asemenea preţ.

Există şi o versiune pentru premianţi, dacă doriţi să vă diferenţiaţi de plutonul majoritar: ediţia limitată la 250 de piese numerotate Black Phantom, la preţul de 18.250 Euro.

CALIBRE HEUER-02T PACKSHOT BLACK

Ref. CAR5A8Y.FC6377, carcasă din titan (gradul 5), cu 12 componente modulare, etanşeitate la 100 metri şi diametrul de 45 mm. Mecanism automatic cu cronograf şi tourbillon cestificat COSC calibrul HEUER-02T, punţi negre cu format skeleton, cuşcă tourbillon din carbon şi titan, cu o rezervă de mers de 65 ore. (Text: Andrei Dimulescu Fotografii: Tag Heuer).

#baselworld2016#tagheuer

 

 

 

Publicat de admin la data de 28 March, 2016 12:41 pm
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.