Exclusivitate www.temporis.ro! Ceasul de glorie al Romaniei: 22 iunie a consemnat lansarea editiei limitate Hublot Nastie Bang!

Dincolo de rafinamentele stilistice si tehnice pe care le aduce, ceasul Hublot Nastie Bang reprezinta o evocare in limbaj orologer a esentei carierei lui Ilie Nastase. Astfel, ceasul este compus din 132 de piese, pentru ca Ilie Nastase a castigat 132 de titluri de-a lungul anilor de participare competitionala (87 la "simplu" si 45 la "dublu").

 

Aceasta editie limitata a modelelor Big Bang (cronograf automatic cu diametrul de 44mm, mecanism HUB 4100) se remarca prin prezenta tricolorului pe carcasa, detaliu fin armonizat cu aspectul general distins, dat de nuanta neagra-mat a materialului ceramic. Semnatura lui Ilie Nastase este vizibila sub geamul safir-cristal, in dreptul orei 6. Pe cadran, doua elemente grafice evoca lumea tenisului. Este vorba despre indicatorul secundarului (pe partea stanga), ce poarta numerele 15, 30 si 40, adica exact punctajele ce se obtin in desfasurarea unui "game" de tenis. Cadranul indicator al cronometrarilor de pana la 30 de minute (aflat pe partea dreapta) are ca fundal o minge de tenis galbena. Cel mai spectaculos element de design al ceasului Nastie Bang se afla, insa pe reversul carcasei. Acolo a fost gravata o imagine a lui Ilie Nastase in plina actiune!

Lansarea ceasului Nastie Bang a fost gazduita aseara de noul magazin Hublot, situat pe Bond Streed din Londra, la numarul 31. Site-ul temporis.ro a fost reprezentantul exclusiv al mediei romanesti la fata locului, prin intermediul presedintelui Dan Vardie.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322