breguet

Email de la Breguet

Brand-ul francez de ceasuri Breguet a prezentat Classique Tourbillon Extra-Plat 5367, într-o carcasă din platină de 41 mm în diametru, animat de un calibru 581 și asortat la o brățară din piele.

breguet

În 2020, Breguet folosește pentru cadranul ceasului Classique Tourbillon Extra-Plat un albastru intens, grație tehnicii «Grand Feu» de prelucrare a emailului. Doar câțiva artizani știu cum să folosească acest procedeu tradițional, iar Breguet se laudă cu un întreg atelier dedicat emailului.

Sub acest cadran spectaculos bate un calibru 581, care se distinge prin finețe și performanțe tehnice. Mecanismul tourbillon este plasat între orele 4 și 6, într-o sferă din titan. Cât despre rezerva de energie, Classique Tourbillon Extra-Plat 5367 se laudă cu o autonomie de 80 de ore, grație unui încărcător brevetat Breguet. Ceasul este etanș până la o adâncime de 30 metri.

Noul ceas este disponibil în boutique-urile brand-ului din toată lume, iar modelul din platină este asortat la o brățară albastră din piele de aligator.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322