Eleganţă la temperaturi sub-zero

Susi Erdmann este o atletă obişnuită cu sporturile de iarnă, dat fiind că palmaresul ei conţine titluri de campion mondial la sanie şi bob. Anul acesta a fost invitată să concureze la un decatlon format din mountain biking, patinaj, atletism cross-country sau curse de sanii trase de câini.

 

 

În temperaturile arctice din nordul Canadei, sportiva a purtat la mână ceasul Chronoswiss Timemaster 24 Day/Night Blueray. Modelul a fost conceput astfel încât să reziste celor mai grele condiţii de mediu. Cureaua foarte lungă a permis purtarea peste îmbrăcămintea groasă, iar coroana supradimensionată întoarcerea mecanismului cu mânuşi.

 

 

Timemaster 24 este pus în funcţiune de un motor cu armare manuală calibrul C.674, având la bază mecanismul construit de ETA 6497-1, dar modificat pentru a afişa şi funcţia 24 de ore. Atât indecşii cât şi indicatorii sunt trataţi cu superluminova de culoare albastră, un compus luminescent care permite citirea orei pe întuneric.

 

 

Interesant este că, spre deosebire de alte branduri care propun designuri noi pentru colecţiile cu caracter sportiv, Chronoswiss alege să păstreze desenul conservator. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322