Tag Heuer Formula 1 Indy 500

Ediție limitată Tag Heuer pentru Indy 500

Casa Tag Heuer a lansat ediția limitată Formula 1 dedicată celebrei curse de la Indianapolis.

Tag Heuer Formula 1 Indy 500

Tag Heuer este, fără doar și poate, marca de ceasuri care are cele mai adânci legături cu lumea sporturilor automobilistice. De-a lungul anilor piesele sale au reușit să atragă atenția pasionaților de ceasuri asupra curselor de mașini, stârnind în același timp pasiuni și printre iubitorii sporturilor cu motor care și-au dorit să cunoască fascinanta lume a ceasornicăriei.

În acest context, elvețienii de la Tag Heuer au decis să celebreze al 16 an în care poartă titulatura de „cronometror oficial” al IndyCar Series printr-o ediție limitată care poartă pe carcasă însemnele celebrei curse de 500 de mile de la Indianapolis.

Cu un diametru de 43 mm, noul ceas evocă faimosul „The Brickyard” de pe nu mai puțin celebrul circuit Indianapolis Motor Speedway. Cum Indy 500 va avea loc în acest an pe 23 august (după ce a fost amânată din cauza pandemiei), Tag Heuer a decis să lanseze în această lună noua sa ediție limitată, una al cărei cadran de culoare neagră este străbătut pe verticală de o fâșie stacojie, cu textura unor cărămizi, întocmai cum pe linia de sosire a „ovalului” american a fost păstrată o mică parte din ceea ce a fost cândva o pistă de curse realizată din cărămizi.

Dacp pe spatele carcasei este cât se poate de vizibil logo-ul „Indy 500”, pe cadran sunt prezente zone în care pot fi urmărite indicațiile cronografului. Pus în mișcare de un quartz, ceasul are un preț de 2.100 de dolari și este diponibil în 1.500 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322