Eberhard & Co. prezintă 110th Alfa Romeo Anniversary

Pentru a consolida relația cu producătorul italian de automobile Alfa Romeo, Eberhard & Co. lansează un nou cronograf pentru a sărbători aniversarea de 110 ani a producătorului auto.

După succesul modelului Quadrifoglio Verde lansat în 2019, Eberhard & Co. a creat un ceas, în ediție limitată, pentru a sărbători aniversarea de 110 ani Alfa Romeo. Cu un design care încapsulează măiestria tehnică și stilistică, care definește toate colecțiile Eberhard & Co., acest ceas unic exprimă atât vibrații sportive, cât și o atracție excelentă, la fel ca modelul Alfa Romeo „Biscione”.

Sportiv, dar rafinat, cronograful Eberhard & Co. 110th Alfa Romeo Anniversary are o carcasă de oțel de 42 mm, care adăpostește mecanismul cronografului automat și trei cronometre. Carcasa plană din safir este personalizată cu gravuri și cu sigla Alfa Romeo și este închisă cu 6 șuruburi. Funcția de resetare cu buton coaxial se află pe coroană la ora 3. Scara tahimetrului reprezintă sportivitate la superlativ: cadranul alb cu indicatorul roșu este inspirat de lumea automobilelor. Ceasul este disponibil cu o curea din material cauciucat gri și are o rezistență la apă până la 30 metri.

Ediția limitată numără 110 ceasuri, vândute exclusiv la dealerii autorizați Eberhard & Dealeri Co., și va fi disponibilă din luna noiembrie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322