E timpul pentru Halloween!

Înfricosătoare şi neconvenţionale. Acestea par a fi caracteristicile principale pe care Artya le-a urmărit în realizarea modelelor dedicate nopţii de 29/30 octombrie. Atenţia este captată de cadranele pictate cu cap de mort sau cu chipuri înspăimîntătoare, fiecare fiind o operă de artă unică. Oţelul inoxidabil al carcasei a avut parte de tratamente dure, fiind modelat în forme browniene cu ajutorul unor tensiuni electrice de pînă la 1 000 000 volţi.
 

 
Acele indicatoare sunt realizate cu ajutorul a 17 tehnici artistice, precum colajul, forjarea sau aplicarea de pigmenţi pentru varietate. Cristalul folosit la conceperea acestor modele a fost, invariabil, safirul, iar etanşeitatea este asigurată pînă la 50 de metri.
 

 
Există diferenţe între modelele pentru bărbaţi şi cele pentru femei. Primele au carcasa cu un diametru de 47 mm, iar mecanismul este prevăzut cu încărcare automată. Variantele feminine au o carcasă de numai 37 mm, fiind echipate cu mecanisme quartz. Fiecare ceas are gravat pe spate “ArtzA 1/1 unique pieces”, pentru a sublinia latura artistică a acestor modele. În privinţa curelei se poate opta pentru piele de broască sau de aligator.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322