Doxa Sub 200 C-Graph – jucăuș și vibrant

DOXA Watches prezintă Doxa Sub 200 C-Graph, o colecție vibrantă și jucăușă dedicată scafandrilor.

Cu peste 50 de ani în urmă, mai exact în 1967, DOXA Watches a fost primul brand care a introdus portocaliul într-o lume a orologeriei în care culorile cadranelor erau alb, gri sau negru. Nu a fost vorba doar de a îndrăzni să fii diferit. A fost o alegere bazată pe scopuri.

Printre ceasurile subacvatice dezvoltate de DOXA Watches, și-a făcut loc o nouă colecție cu un cronograf mecanic cu înfășurare automată, ușor de observat cu cele trei contoare ale sale: SUB 200 C-GRAPH. Seria cronografului dedicat activităților subacvatice Doxa Sub 200 C-Graph aduce o formulă distinctă din anii ’60, cu rezultate vibrante și jucăușe.

Carcasa, fabricată din oțel inoxidabil 316L de cea mai înaltă calitate, are un diametru de 45 mm și este prevăzută cu un cadru rotativ unidirecțional. Coroana înșurubată asigură rezistența la apă de până la 200 de metri adâncime. Sub geamul de safir în formă de cupolă, rezistent la zgârieturi, toate indicațiile legate de scufundare sunt tratate cu un strat luminescent Super-LumiNova, pentru a asigura o lizibilitate optimă în condiții de vizibilitate redusă.

Colecția Doxa Sub 200 C-Graph are încorporat un cronograf automat Sellita SW510 b. Acesta este o variantă îmbunătățită, care face parte din familia de mecanisme de lungă durată SW500. În ceea ce privește performanța, SW510 b oferă o rezervă de alimentare de 48 de ore, la o rată de încărcare de 28.800 bph.

Disponibil în 6 variante diferite de culoare, portocaliu – culoarea cadranului introdusă pentru prima dată de ceasurile DOXA în 1967, Silver Searambler, Black Sharkhunter, Navy Caribbean, Yellow Divingstar și Turcoaz Aquamarine, fiecare model SUB 200 C-GRAPH are două versiuni: fie cu brățara din oțel, cu o clemă de prindere ce are o extensie pentru scafandru, fie cu o curea de cauciuc nouă, mai sportivă, suplă și rezistentă, cu cataramă tang, care se potrivește cu nuanța cadranului și prezintă marcaje DOXA distincte pe ambele părți.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322