ceasuri Konstantin Chaykin - Halloween

Două mărci rusești de ceasuri vă invită la „Baselworld”

În ciuda faptului că ediția din 2020 a Baselworld nu va mai avea loc, rușii de la Raketa și Konstantin Chaykin îi invită pe pasionații de ceasuri la propriul „Baselworld” pentru a le arăta „lucruri pe care foarte puțini oameni le-au văzut vreodată în altă parte”.

ceasuri Konstantin Chaykin - Halloween
Konstantin Chaykin – Halloween

Știm deja cu toții că ediția din 2020 a Baselworld a fost amânată pentru 2021. Asta dacă va mai avea loc pentru că, aparent deranjate de unele decizii ale organizatorilor, multe mărci cunoscute, printre care Rolex, Patek Philippe, Chanel, Chopard sau Tudor au anunțat că nu vor mai participa la acest eveniment nici în 2021.

În ciuda acestei stări de fapt, doi producători ruși de ceasuri care se aflau pe lista de expozanți din acest an au anunțat printr-un comunicat că sunt gata să organizeze online propriul „Baselworld”.

„Suntem două mărci de ceasuri cu poziționări diferite, dar care împărtășesc lucruri foarte importante. În primul rând, suntem producători ruși de ceasuri. În al doilea rând, avem modele cu adevărat neobișnuite de arătat și povești foarte interesante de spus”, își încep prezentarea rușii de la Raketa și Konstantin Chaykin.

ceasuri Constantin Chaykin Clown
Constantin Chaykin – Clown

„Deoarece suntem destul de izolați din punct de vedere geografic, ne bazăm mai mult decât majoritatea mărcilor de ceasuri pe târguri precum Baseworld pentru a arăta lucrările noastre și pentru a interacționa cu iubitorii de ceasuri din întreaga lume. Pentru noi, Baselworld reprezintă mult mai mult decât niște hale cu boxe dedicate fiecărui brand. Este o dată crucială în calendarul nostru anual. Este o tradiție importantă în industria ceasurilor. Sunt emoții foarte puternice. Este o experiență umană incredibilă. Credem că oricine ar fi experimentat Baselworld ar fi de acord cu acest lucru”, continuă oficialii celor două mărci.

„Nu mai avem acces la platforma fizică a Baselworld? Asta este. De ce nu am putea perpetua «ideea» Baselworld într-un alt mod? Să folosim platforma de internet. Aceasta deschide de fapt posibilitatea de a vă arăta mult mai mult decât ceea ce v-am fi arătat la Basel. Vă vom invita în atelierele noastre și vă vom explica cum dăm naștere ceasurilor noastre. Vă vom arăta lucruri pe care foarte puțini oameni le-au văzut vreodată în altă parte”, spun plini de avânt oficialii ruși în speranța că, la fel cum s-a întâmplat la Watches & Wonders, pasionații de ceasuri și curioșii vor lua contact cu platforma online propusă de Raketa și Konstantin Chaykin.

Dacă v-ați lăsat seduși de discursul propagandistic, dar sincer, al maeștrilor ceasornicari ruși nu aveți decât să intrați pe 30 aprilie pe Instagram și să căutați mai întâi Konstantin Chaykin @k_chaykin și apoi Rocket @raketawatches. Eevenimentele încep la ora 10 a României pentru Konstantin Chaykin și la ora 15.00 pentru Raketa.

Raketa - Baikonur
Raketa – Baikonur
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322