Domnule Putin, ceasul dumneavoastră, vă rog…

Vladimir Putin i-a oferit un ceas de 6.000 de dolari unui muncitor dintr-o fabrică rusească de armament. Ştirea a făcut ocolul Internetului aproape la fel de repede ca vestea că preşedintelui american Bush i s-a furat ceasul în timpul unei vizite în Albania.

Modelul de „doar” 6000 de dolari are un design cât se poate de simplu, cu accentul pus pe fereastra supradimensionată de dată, poziţionată în dreptul orei 6. În rest şi specificaţiile ceasului lui Vladimir Putin sunt la fel de simple precum designul. Calibrul 6950 pune în funcţiune un indicator de oră, unul de minute şi un secundar cu vârful colorat în roşu. Carcasa din oţel rezistă până la o adâncime de 100m, în timp ce mecanismul funcţionează fără întrerupere pentru 70 de ore.

Pasiunea omului de stat rus pentru ceasuri elveţiene este binecunoscută. Ar fi fost poate mai dureros pentru el să se despartă de modelul Patek Philippe pe care îl deţine sau de ediţia cu carcasă din aur a lui Blancpain Aqualung, al cărei preţ se apropie de 12.000 de dolari.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322