Descoperă magia florilor cu Magic Flora

Inspirată de natură, Marie Bouttecon a lansat Magic Flora, un nou model de ceas, care te invită să descoperi magia unei grădini fermecătoare.

Noul model Magic Flora este inspirat din modele anilor 1970, arătând o precizie uimitoare și o măiestrie în realizarea unui echilibru între suprafețele șlefuite și texturile fine. Designul este o combinație între forme abstracte și linii fine, care creează un ceas sclipitor.

Carcasa din oțel inoxidabil  de 28 mm are un cadran alb lucios, care contrastează cu indicatorii orelor și al minutelor realizați din nichel negru. Cadranul poate fi admirat printr-o sticlă de safir cu antireflex, care asigură o lizibilitate mai bună. Carcasa din spate este gravată cu logoul brandului și adăpostește un buton de setare a timpului. Ceasul este pus în funcțiune de un mecanism cuartz elvețian și are o rezistență la apă de 3ATM.

Magic Flora are un sistem de închidere format dintr-o cataramă DAISY ardillon, care este atașată unei curele din piele fină de culoare gri.

Noul model marca Marie Bouttecon beneficiază de tehnologia bazată pe inele decorative interschimbabile, care oferă ceasului un aspect nou de fiecare dată când simțiți nevoia de o schimbare.


Inelul decorativ are un diametru de 29 mm și este realizat din argint 925. Finisarea delicată a acestuia este realizată manual. De asemenea, pe suprafața inelelor decorative este prezentă gravura  „Marie Boutteçon” și Hallmark.

Magic Flora are disponibile șase inele decorative, dintre care inelul ‘Be mine’ este inclus în prețul de achiziționare al ceasului. Restul inelelor decorative pot fi cumpărate separat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322