delbana recordmaster

Delbana Recordmaster – un tribut pentru vinil

Atelierul Delbana prezintă Recordmaster. Ceasul este un tribut discret pentru vinil, o încapsulare a unei amintiri care riscă să fie acoperită de digitalizare.

Muzica, arta și meșteșugurile fine au mers întotdeauna mână în mână, deci ce modalitate mai bună de a sărbători 90 de ani de ceasornicărie excelentă decât de a aduce înapoi Delbana Recordmaster – un ceas automat care sărbătorește Epoca de Aur a vinilului.

Delbana rămâne un aliat al pasionaților de orologerie cu buget redus, așadar prețul pentru întreaga ediție limitată de 90 de exemplare pleacă de la doar 680 de euro fără taxe. Delbana Recordmaster rămâne un ceas atractiv!

Istoria Delbana este o combinație bogată de ambarcațiuni elvețiene și stil italian. Marca a fost fondată în 1931 în Grenchen, Elveția, de Goliardo della Balda, cu scopul de a fabrica ceasuri elvețiene la modă, de înaltă calitate, care au rămas accesibile.

Anii 1950 și 1960 au fost apogeul stilului și al popularității ceasurilor mecanice Delbana, producția fiind la un nivel record, iar ceasurile lor erau vândute clienților din întreaga lume. Această perioadă în plină expansiune în ceasornicaria Delbana a coincis cu o nouă eră în muzică.

Recordmaster este recunoscut instantaneu prin seria de microgroove negre în trepte, care imită textura unui disc de vinil.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322